Om aussiegalleriet

Idén till aussiegalleriet föddes en eftermiddag i juli 2015. Jag, Matilda Ingman ,hade varit inne på Kelpiegalleriet och avundats det fina arbetet som Sofia gjort. Jag har flera gånger tänkt att någon borde göra något liknande för aussien. Så plötsligt insåg jag, skulle något bli gjort fick jag göra det själv!

Sagt och gjort. Plötsligt gick det i en rasande fart. Domän köptes, databaser skapades och hemsidan kom till. Nu är det 6 augusti, och om två dagar ska sidan lanseras. Vi har ett tjugotal hundar i galleriet och mitt mål är att det så småningom ska bli flera hundra.

I galleriet vill jag visa rasens mångsidighet och alla olika typer av aussie, och dess variation i färg, kroppsbyggnad och typ. Det finns några grundkrav för att en hund ska få vara med i galleriet:

Vår förhoppning är att åka runt på massa olika hundevenemang och fota aussies från alla olika uppfödare, alltifrån elitekipage till glada hemmatränare.

Vill du kontakta oss? Maila info@aussiegalleri.se

Vi som jobbar med galleriet

Matilda Ingman - Grundare och fotograf

Matilda heter jag som har skapat galleriet. Jag har gjort hela hemsidan och fotograferar även till galleriet. Jag äger en aussie: Fidel.

Elin Selin - fotograf

Elin är fotograf både till yrket och på sin fritid. Vi tränar hund tillsammans och när jag skulle starta galleriet var det självklart att Elin skulle med. Elin äger aussien Billy och vill du läsa om deras äventyr kan du göra det här.

Emelia Granström - fotograf

Emelia är mitt namn, fick frågan om att fota till aussiegalleriet och självklart så vill jag det i den mån jag kan. Jag och min aussie Lukas bor i Norrland, mer om oss finns att läsa här.